Συντήρηση του κλιματιστικού

Καλοκαιράκι έρχεται και όπου να ναι θα αρχίσουν και οι ζέστες που σιγά σιγά θα γίνουν καύσωνες. Οι καυστήρες και τα τζάκια έχουν είδη σβήσει και σιγά σιγά αρχίζουν να πιάνουν δουλειά τα κλιματιστικά. Είναι όμως έτοιμα; Έχετε κάνει την ετήσια συντήρησή τους ή όχι;
Η συντήρηση των κλιματιστικών είναι το Α και το Ω για τη σωστή λειτουργία τους (όπως και σε όλα τα μηχανήματα βέβαια). Πολλές ασθένειες και αναπνευστικά προβλήματα ξεκινούν από κακοσυντηρημένα κλιματιστικά. Μύκητες, μικρόβια και διάφοροι ιοί, διοχετεύνται στον αέρα που ανακυκλώνεται μέσα στο χώρο μας απο κλιματιστικά που δεν έχουν καθαριστεί και συντηρηθεί σωστά. Επίσης είναι καλό να γνωρίζουμε πως ένα μηχάνημα που είναι σωστά συντηρημένο, λειτουργεί με την καλύτερη δυνατή απόδοση σε συνδιασμό με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.
Η σωστή συντήρηση ενός οικιακού κλιματιστικού περιλαμβάνει καθάρισμα και πλύσιμο της εξωτερικής μονάδας του κλιματιστικού, πλύσιμο των φίλτρων της εσωτερικής μονάδας, ψέκασμα στο μηχάνημα με ειδικό χημικό υγρό καθαρισμού των κλιματιστικών και απολύμανση τους, έλεγχο και συμπλήρωση του ψυκτικού υγρού (φρέον) και τέλος έλεγχο ορθής λειτουργίας του κλιματιστικού μας.
Η παραπάνω συντήρηση μπορεί να γίνει από συνεργάτη της alpha διαχείριση με το πολύ μικρό κόστος των 35 ευρώ ανά κλιματιστικό. Επικοινωνήστε μαζί μας στα 2810 213400 & 6973394660 για να κλείσετε ραντεβού με τον τεχνικό μας.
Η alpha διαχείριση εύχεται σε όλους σας καλό καλοκαίρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook
Ευχαριστούμε που κάνετε like στη σελίδα μας