Ώρα για απολύμανση

Η καλύτερη εποχή για την πραγματοποίηση της απολύμανσης είναι η αρχή της άνοιξης, όπου το μεγαλύτερο μέρος των παρασίτων βρίσκεται στην αναπαραγωγή του. Το συνεργείο απολύμανσης, με την χορήγηση των κατάλληλων φαρμάκων πραγματοποιεί την θανάτωση και του γόνου αλλά και των αυγών που δημιουργεί κάθε παράσιτο. Η εφαρμογή της απολύμανσης πρέπει να πραγματοποιείται κάθε έξι μήνες για την πλήρη κάλυψη και πρόληψη της κατοικίας μας από ανεπιθύμητους επισκέπτες. Η απολύμανση και όλες οι εφαρμογές της έχουν ως αποτέλεσμα την καλύτερη υγιεινή μας αφού τα παράσιτα είναι φορέας ασθενειών. Τον τελευταίο καιρό συναντάμε στα διαμερίσματα πολυκατοικιών στον χώρο της κουζίνας και της τουαλέτας ψιλό κατσαριδάκι το οποίο λόγω υγρασίας και παλαιότητας υδραυλικών υλικών βρίσκουν τρόπο να φωλιάζουν στους χώρους μας. Με τη σωστή και έγκαιρη απολύμανση θα απαλαχθούμε από αυτό το παράσιτο όπως και από κουνούπια, ποντίκια κ.α.
Απολύμανση πρέπει να πραγματοποιούν όλες οι πολυκατοικίες ανεξάρτητα εμφάνισης παρασίτων για την πρόληψη τους. Σημαντικό είναι να πραγματοποιείται η πρόληψη, με την εφαρμογή ψεκασμού των κοινοχρήστων χώρων της πολυκατοικίας ώστε να προλαμβάνεται κάθε πιθανή εμφάνιση από εξωγενείς παράγοντες .
Επικοινωνήστε με την alpha διαχείριση , και κλείστε ραντεβού με το αρμόδιο συνεργείο για να κάνουν απολύμανση και στη δική σας πολυκατοικία ή στο δικό σας σπίτι ή ακόμα και στην επιχείρηση σας.
alpha διαχείριση 2810 213400 & 6973394660

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook
Ευχαριστούμε που κάνετε like στη σελίδα μας