Πως θα απότρέψουμε την δημιουργία μούχλας:


Ο καθαρισμός, η απολύμανση και η ξήρανση των επιφανειών αποτρέπουν την ανάπτυξη μούχλας. Η μούχλα αναπτύσεται σε διάστημα δύο ημερών πανω σε υγρές επιφάνειες σε κανονική θερμοκρασία περιβάλοντος.Μειώστε τα επίπεδα υγρασίας στο μπάνιο με καλό εξαερισμό κατά την διάρκεια και μετά την χρήση. Διορθώστε πιθανές διαροές στην υδραυλική εγκατάσταση η στην μόνωση.
Αποθηκεύετε τα ρούχα πάντα στεγνά και καθαρά για να αποφύγετε την ανάπτυξή μούχλας επάνω τους.

Μειώστε τα επίπεδα υγρασίας εάν η σχετική υγρασία είναι περισσότερη από 40 τοις εκατό, με την χρήση αφυγραντών και κλιματιστικών μηχανημάτων. Επίσης, αερίστε τακτικά με εξωτερικό αέρα κατά τη διάρκεια του χειμώνα όταν η εξωτερική θερμοκρασία είναι πιό κρύα από την εσωτερική. Ο αερισμός με θερινό αέρα αυξάνει τη σχετική υγρασία του αέρα σε ένα υπόγειο.

Αυξήστε τη ροή του αέρα μέσα στο σπίτι σας. Τοποθετήστε τα έπιπλα μακρυά από τους τοίχους και ανοιξτε τις πόρτες των ντουλαπιών για να επιτρέψετε την κυκλοφορία αέρα.

Αποτρέψτε την υγροποίση. Η μόνωση των τοίχων και η εγκατάσταση διπλών παραθύρων με θερμοδιακοπή κρατά τους τοίχους θερμούς και περιορίζει τη υγροποίση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook
Ευχαριστούμε που κάνετε like στη σελίδα μας